19 thoughts on “SeadStudios on Facebook

  1. Can i get SEAD STUDIOS email address or any contact details? I would like to send in my resume but dont know how to reach.

  2. Hi, boleh saya tau sama ada sead studios menerima pelajar praktikal atau x? kalau trima pelajar praktikal boleh saya tau apa yang harus saya buat ye?

  3. assalamualaikum..boleh tak terangkan dari mana tuan,memperoleh idea untuk menjadikan watak awang khenit tersebut..adakah dia salah seorg daripada lagenda ataupon mitos..

  4. assalamualaikum..boleh tak terangkan dari mana tuan,memperoleh idea untuk menjadikan watak awang khenit tersebut..adakah dia salah seorg daripada lagenda ataupon mitos..terangkan secara terperinci ek

  5. Assalamualaikum, saya merupakan pelajar semester 5, Kolej Kemahiran Tinggi MARA Rembau dalam jurusan Diploma Digital Film & Animation. Ini merupakan semester terakhir saya dan selepas ini saya akan membuat Latihan Industri di syarikat-syarikat yang berkaitan dengan bidang tersebut. Justeru itu, pada awal Januari 2016, saya berhasrat dan amat berminat untuk membuat Latihan Industri(LI) di Syarikat tuan. Mohon pihak tuan dapat memberi maklumat dengan lebih lanjut lagi. Saya sudahi dengan ribuan terima kasih.

  6. Hello, I’m a fresh graduate from a graphic design course under degree level. I am interested to know does this company have any job vacancies that can be filled according to my course taken?

  7. Assalamualaikum.. I would to know if there’s a job vacancy for animator or character design. I have an experienced doing 2d animation and character design for 4 years

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *